Iratkozz fel hírlevélolvasóink táborába!

Mindennapi függőségeink, kialakulásának okairól, a felépülés mikéntjeiről és a józan élet hogyanjairól, érintetteknek és hozzátartozóknak

Amikor feliratkozol és olvasod a leveleket, 200%-al megnöveled az esélyét annak, hogy megkapod a választ! Sőt! Amint feliratkozol, ajándékba elküldöm Neked  „Milyen lesz a következő éved?” c. tanulmányt is. De ehhez: FEL KELL IRATKOZNOD! 

Az addiktologiaikonzultacio.hu e-mailban küldött leveleiben, a függőségek kezelésében és a lélek ápolásában jártas, leggyakorlatiasabb tapasztalatokat és támogatást szerezheted meg, amit írásban át lehet adni! Semmi egyebet nem kell tenned, mint röviden regisztrálni, megerősíteni a feliratkozási szándékod, és azonnal jogot szerzel, az addiktologiaikonzultació.hu hírlevél sorozatához.

Kellő részletességgel olvashatsz az emberi élet szinte örök érvényű alapelveiről, függőségek megközelítésének helyes szemléletéről és a szenvedélybetegségek kezelésének hatékony módszereiről, technikáiról. A hírlevelekben megtalálod azokat a válaszokat, amik a pillanatnyi helyzetednek megfelelően, az ideális megoldást jelenthetik számodra. De! Vedd figyelembe, hogy a segítésnek ez a formája az önsegítésre épül, tehát a kapott tanácsokat neked kell saját helyzetedre értelmezni és átültetni a hétköznapjaid gyakorlatába!

Kérlek, ne feledd, hogy habár ez a hírlevél-sorozat felbecsülhetetlen értéket jelenthet, jelenleg 100%-ban ingyenesen áll a rendelkezésedre!

Amikor a „Feliratkozom és várom a leveleket!”gombra kattintasz, fogsz kapni egy a megerősítésed kérő levelet. Ebben a levélben arra kérlek, hogy erősítsd meg feliratkozási szándékod. Ha nem erősíted meg, felitarkozási szándékod, azt úgy veszem, mintha nem te akarnál feliratkozni, vagy csak véletlen volt az egész, – nem fogod kapni a hírleveleket, nem foglak zavarni üzeneteimmel.