Előtte sem voltak ördögök, utána sem lesznek angyalok!

Valódi változás belátható időn belül, vagy ha akarod még hamarabb.

Tanfolyam,

ami segít a felépülésben szenvedélybetegeknek

Elviselhetetlen lelki fájdalmak

Elviselhetetlen, gyötrelmes lelki fájdalmak idején, tudom, hogy szükséged van valamire, ami enyhíti a szorongató érzéseid, ami legalább átmeneti, ideig-óráig tartó enyhülést hoz. Pontosan függőséged kialakulása bizonyítja a napnál világosabban, hogy keresed a megoldást, – csak rossz eszközökkel. Ameddig nem tudod mi a valódi megoldás, – gyűlnek a kudarcaid, erősödik benned a kilátástalanság, csökken a remény és esélytelen vagy felszámolni a problémáid.

Lennél valamilyen de nem megy?

Jogos igényed, hogy lehess erős, határozott, aki kézben tartja élete irányítását, és ne csak sodródj, ne szorongassanak az érzések, tudj elég jó és sikeres lenni, aki képes befolyásolni a mindennapok alakulását. Tudom, hogy iszonyatosan nehéz együtt élni azzal a lelki fájdalommal, hogy szeretnél lenni valamilyen, de nincs lehetőséged vágyaid megvalósítására. Nem csak te, hanem bárki, aki ilyen helyzetben van, keresi a lelki fájdalmai csillapításának lehetőségét és bármit elfogad, ami legalább átmeneti enyhülést ígér.

Probléma vagy választás?

Mielőtt elveszíted családod, barátaid, testi, lelki egészséged, egzisztenciális biztonságod, mielőtt megjelennek a jogi nehézségek, mielőtt fizikailag padlót fogsz, és lelkileg szétesel, tegyél fel magadnak egy kérdést. Minek gondolod a kialakult függőséged: egy észrevétlen kialakult és megoldásra váró káros szokásnak, vagy tudatosan választott életformának? Ha káros szokásnak gondolod, miért nem kérsz segítséget? Ha választott életforma, hagyd abba egy hétre és tedd fel a kérdést újra.

Mire lesz neked ez jó?

El tudod még képzelni, hogy véget érnek a „nemszeretem” évek?

 • Gondold végig, mi lenne, ha függetlenül mindentől szermentesen élnél?
 • Helyre állna az önbizalmad? Helyes önismeretre tennél szert?
 • Önbizalmad, önbecsülésed helyre állna?
 • Visszanyernéd szeretteid bizalmát, egészséged, egzisztenciád, véget érnének a jogi hercehurcák?
 • Nyugodtan aludnál, nyugodt lelkiismerettel néznél bárki szemébe?

Klienseim, már az első megtett lépések után megfogalmazzák, hogy “Bárcsak hamarabb jöttem volna!”. A változás útján, az új életforma kialakításuk során, meg olyasmit fogalmaznak meg, hogy ”Jó lenne visszamenni és mindent másképp csinálnék.”. Ha „megfizeted” a józan élet árát időben, energiában, ha felkészülsz elméletben és átülteted a hétköznapi gyakorlatodban – magadért, számodra is választható lehetőség.

Ez a tanfolyam: egy leállási kísérlet és a valódi változás között, a különbség!

Ez a részemről azt jelenti, hogy nem foglak leönteni egy “terápiás szósszal” és tetszik nem tetszik nem kapsz mást. A saját történeted segítek megértened, a saját fájdalmaid fogjuk feldolgozni, a saját erősségeid fogjuk erősíteni, hogy támaszkodhass rájuk, a saját gyengeségeid kell erővé formálni, a saját függőségedből segítek talpra állnod.

Részedről azt kell megértened, hogy a valódi változás az út végén, a célba éréskor vár. Addig lépésről lépésre kell haladnod. Lesznek sikereid már közben is, de ha megteszed a szükséges lépéseket, jutalmad lesz egy szermentes, józan, új életforma. Ha nem, az újabb kudarc magadban, ami elhiteti veled, hogy a függőségedből soha nem leszel képes felépülni.

Tehát a tanfolyam teljes képe röviden:

A tanfolyam az a segítség számodra, amir szükséged van, de amit egészen eddig nem kaptál meg soha!
Most felszámolhatod káros szokásaid, kialakíthatsz egy új életformát.

Kinek való, kinek nem

Nem vagyok csodadoktor, nem vagyok varázsló

Nincs varázspirula, amitől holnapra szermentessé válik az életed, nincs hókuszpókusz, amitől elmúlik minden lelki fájdalmad. Nincs könnyű megoldás, ne várd az igazi „űrtechnikát”, ami majd megkönnyíti számodra a változást. Ne gyere el, ne kezd el, ha van egy masszív elképzelésed a felépülésedről, mert egészen biztos, hogy egészen más szemmel kell ránézned, egészen új hozzáállással kell megközelítened, és sok más lépést kell tenned, mint amire gondolnál, vagy amit eddig tettél. Tovább fog tartani mint remélnéd, nagyobb árat kell érte fizetned mint amire számítasz, de jobban megéri és sokkal több leszel a végére, mint valaha álmodtad volna.

Téves hiedelmek

Klienseim gyakran szeretnének hallani egy olyan mondatot: „Tudom a titkát a „fájdalommentes” életre szóló változásnak, majd én beszélek, nekik csak ülni kell a kanapén és megtörténik a varázslat.”. Ez a fajta hozzáállás lesújtó eredményhez vezet, mert nem hozza el a várt változást.

Neked készült, ha ...

el tudod mondani, hogy:

“Lesz, ami lesz, tart ameddig tart, kerül, amibe kerül, jöjjön, aminek jönnie kell!”.

 • Neked készítettem, ha a valódi változáshoz meg akarod érteni a függőséged kialakulásának valós okait, amik az esetek döntő többségégében az egészen korai gyermekkorban gyökereznek és fiatal felnőtt korban fejtik ki hatásukat.
 • Ha el tudod fogadni, hogy nem időben kell gondolkodnod, hanem elvégzett munkában, mert el kell távolodnod időben is, térben is a függőségedtől.
 • Ha felkészültér arra, hogy a változás veszteséggel jár. Számtalan rossz szokásodtól, lelkedbe égett ártó gondolattól meg kell szabadulnod, helyükre be kell építened jó szokásokat, építő gondolatokat.
 • Neked készült, ha megfogalmazódott benned, hogy változtatnod kell károsnak felismert függőségeddel kapcsolatos bajaidon.

Nekem csak egy tanácsra van szükségem, hogy …”

Sajnos ilyen esetben nem egymásra van szükségünk. Az a feltételezésem, hogy szeretnéd még szokásod minden előnyét élvezni, anélkül, hogy változtatni kelljen viselkedéseden. Gyere vissza és nagyon szívesen segítek, de csak akkor, mikor megszületett benned a valódi változás iránti vágy. Akkor tudok neked segíteni!

Tudod miért? Mert a „csak egy tanács” – legyen az a világ legjobbja, kudarcra ítél, téged is, engem is a valódi változáshoz képest, mert nem leteh hatékony.

Ez a tanfolyam tehát – egy megoldásrendszer

De beszéljünk arról is, hogy kire bízod a felépülésed, a valódi változásod, az új életformád kialakítását?

A tanfolyam anyaga, a felépülésed egyik fontos eleme, de a teljes megoldásrendszer része.

Kellő részletességgel tanítjuk és megértheted azokat az örök emberi alapelveket, ami a szenvedélybetegségek kialakulása szempontjából döntő fontosságúak, megismerheted az a szemléletet, amivel a felépülést érdemes megközelíteni és megtanulhatod azokat a módszereket, melyek segítségével képessé válhatsz a káros szokásaid felszámolni és egy vágyott, számodra élhető életet kialakítani.

Amikor ezt a tanfolyamot választod:

 • megértheted káros szokásod megjelenésének okait
 • felszámolhatod függőséged problémáit
 • kialakíthatsz egy számodra élhető életet

Alább nem adom, kevesebbel te se érd be!

A teljes megoldásrendszer

Divi Road Trip

Oct 31, 2018 @ 5:30pm
1234 Divi St. San Francisco, CA 93513

Mióta ember az ember, egyik alapvető szükségletünk, hogy a kedvezőtlen helyzetből egy jobb, kedvezőbb helyzetbe jussunk. A szenvedélybetegségek kialakulása mögött is jól látható ez a folyamat. A függőség mozgató rugója is az a törekvés, hogy csökkenjen a szorongás, a gátlás, a kissebértékűségi érzés, eltűnjön a mindennapokat meghatározó feszültség, hogy érezhesd magad fontosnak, hogy eltűnjön minden kínzó lelki fájdalom. 

Akár pszichoaktív szerek fogyasztásáról, akár viselkedési zavarokról van szó, a lényeg a fájdalomcsillapítás. A választott szer fogyasztása, vagy a viselkedési forma, enyhülést ad és azt az élményt, hogy ilyen szeretnék lenni nélküle is, de nem megy. 

Kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után a csendes, befele forduló szószátyárrá válik, és ki meri mondani a gondolatait. Ha nem jól alakulnak a hétköznapok, ha nem sikerül irányítani a dolgok alakulását, az online játékok világa elhozza az erő, a hatalom és a siker élményét.    

Más szerek hatása hozza a nyugalmat, adja az erőt, a bátorságot, a gátak felszabadulástát, a fesztelen vidámságot, a nevetést, a feszültségek, szorongások eltűnnek, – ki, milyen megoldatlan lelki fájdalmakkal él. Azt kapod ajándékba, amire leginkább vágysz, ezért keresed és használod újra, meg újra, egyre gyakrabban, egyre intenzívebben. Hogy függőséget okoz? 

A bármitől függővé válásnak is megvannak az okai a mérföldkövei, sűrűsödési pontjai, a felépülésnek is megvannak a szabályszerűségei, lépései. Ezért tudnak működni a közösségi terápiák. De! A szakember által vezetett önsegítés lényege az, hogy a te történetednek is van egy egyéni színezete.

A családodban történtek, a kapcsolataid alakulása, az életed színterei, a függőséggel töltött éveid, a függőséged oka, ereje, irányultsága mégiscsak rád jellemző, egyedi történések, amik, egyéni, személyre szabott felépülési terv mentén hozhatják leghatékonyabban a kívánt eredményt. 

Ez a teljesen személyre szabott, egyéni, teljes felépülési megoldásrendszer lehet tied és segítségedre a valódi változás és egy új életforma kialakítása érdekében.

SErvices

We Gather Every Thursday & Sunday

Online telefonos beszélgetés fél órában

Állapotfelmérés

Múltfeltárás

Egyéni konzultációk

Utógondozás

Plan Your Visit

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus.

Choose a Location

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus.

Sunday School

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus.

Churge Blog

The Latest News & Updates

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.