Fél órás, ingyenes, kötetlen beszélgetés

30 perc arról, amin változtatni szeretnél

Ingyenes, fél órás konzultáció

Mekkora annak az esélye, hogy egy hatalmas forgószél, egy igazi tomboló hurrikán végigsöpör egy amerikai roncsautó telepen, és összeállít egy működőképes 1958-as Chevrolet Impala-t? Szerinted ennek mekkora az esélye? Ugye viszonylag kicsi?

És mekkora annak az esélye, hogy ha nem teszel semmit, mégis jó irányba fognak alakulni a dolgaid? Szerinted mekkora erre az esély? Mégis túl sokan gondolják ezt a szenvedélybetegségről, de NAGYON NAGY TÉVEDÉS!

Vannak megoldásra váró problémák, megválaszolásra váró kérdéseid? Nem vagy egyedül! Sőt! Az emberek döntő többségének vannak problémái és meg nem válaszolt kérdései, viszont a megoldás értékű segítség nélkül, csak szaporodnak a nehézségek.

A meglévő szerfogyasztási szokásaid okozta bonyodalmak mellett felbukkanhat a bizonytalanság, az információhiány és a kontroll elvesztésének érzete, ami számtalan stresszes helyzetet okozhat.

Akár elkezdenek átcsapni a fejed felett a hullámok, akár pont a mostani nehézségek segítenek úgy dönteni, hogy eljött a valódi újrakezdés ideje, azt szeretném üzenni, hogy szeretnék és tudok segíteni Neked, hogy ilyen körülmények között is hozzájuthass a számodra megoldás értékű segítséghez!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis külső segítségre:

  • Kérj időpontot amikor úgy döntöttél: ha már amúgy is sok minden megváltozott, te magad is a változás útjára lépsz.
  • Beszélgessünk eddig elért eredményeidről, a józanságodról és beszéljünk, ha a tisztaságod érzed veszélyeztetettnek vagy úgy érzed közel a megcsúszás.
  • Mert jól haladtál, hosszú szermentes időszak van már mögötted, de megtorpantál és nincs meg a következő lépés.
  • Kérj segítséget, ha családtagod, hozzátartozód miatt aggódsz, az elhatalmaodó szerfogyasztásai miatt.
  • Mert jó lenne csak kibeszélni magadból a bezártságban meghozott jó döntéseid eredményeit.

De tudod mit?

Legyen bármi is az apropó, vagy a körülmény, ha a legkisebb gyanúja is felvetődik benned és úgy érzed, hogy szükséged van egy válaszra, segítségre, tanácsra, vagy konzultációra, biztonságod, tisztaságod, mentális tartalékaid érdekében, akkor ne halogasd tovább, vedd kezedbe a dolgaid irányítását, kérj időpontot.

A megoldás, csak néhány kattintásnyira van tőled. ⇒

Legfonosabb tudnivalók az
Online konzultációról

Ha messze vagy, ha inkognitóban szeretnél maradni, ha nincs kedved kimozdulni otthonról, kérj időpőntot az Online konzultációra, ami 3×45 perces programot foglal magába.

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük Online konzultáció időpontjait és az online felületet.
  • Elküldöm a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontokban konzultálunk.

Rendkívüli helyzetben, jó a rendkívüli megoldás.  Viszont az a javaslatom, hogy az Online konzultációval kapcsolatban ne rendezkedj be hosszú időszakra, gondolkodj rövid távon.

Ok! Legyen meg a következő lépés, legyen egy válasz, ébredjen fel a motivációd, de tudnod kell, hogy mindez nem képes a személyes konzultáció hatékonyságával felvenni a versenyt!