Adatkezelési tájékoztató

Nerada Mátyás e.v., a https://addiktologiaikonzultacio.hu domain tulajdonosaként és a honlap üzemeltetőjeként kijelentem, hogy a 2018. május 25-én életbe lépő GDPR rendelet értelmében minden tőlem telhetőt megteszek ügyfeleim adatainak jogszerű és biztonságos kezelése érdekében.

E tekintetben az alábbiakról tájékoztatom ügyfeleimet:

Az adatkezelő adatai:

A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Adatkezelő) adatai:

  • Nerada Mátyás egyéni vállalkozó
  • Székhely címe: H-1045 Budapest, Nyár utca 55. 2. 6.
  • Mobiltelefon szám: +36302824068
  • E-mail cím: info@addiktologiaikonzultacio.hu
  • Cégjegyzékszám: 22636282
  • Adószám: 70582082-1-41
  • Budapest Bank: 10101205-06864900-01003005
  • Főtevékenység: M.n.s. egyéb oktatás
  • Adatkezelési szám: NAIH-99392/2016

Mint egyéni vállalkozó, a GDPR 37. cikke alapján nem vagyok kötelezve adatvédelmi tisztviselő kinevezésére, ezért a megadott mobiltelefon számon, vagy e-mail címen tud adatvédelmi témában is érdeklődni. Ha bármilyen kérdése merülne fel akár az alábbi tájékoztatóval, vagy más témával kapcsolatosan, keressen bátran, örömmel válaszolok minden kérdésre.

Alapelvek

Mint egyéni vállalkozó, mint a honlap tulajdonosa és üzemeltetője, az adatkezelés során alábbi alapelveket követem:

1. A személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, átláthatóan kezelem;
2. A személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtöm, azokat nem kezelem a célokkal össze nem egyeztethető módon;
3. Az általam gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak;
4. Minden észszerű intézkedést megteszek annak érdekében, hogy az általam kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek;
5. A személyes adatokat olyan formában tárolom, hogy azok csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyenek azonosíthatók;
6. Megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítom a személyes adatok biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben.

Az ügyfeleim bizalmának kiérdemlése érdekében mindent megteszek, amit csak tudok, hogy biztonságosan és jogszerűen kezeljem az adatokat.

Az adatok fizikai tárolási helye

Az ügyfeleimtől kapott minden személyes adatot, a következőkben felsorolt adatfeldolgozók magas biztonsági szintű rendszereiben tárolom.

Semmilyen személyes adatot nem tárolok saját számítógépemen, mobiltelefonomon vagy mobil adathordozómon. Ez azt jelenti ügyfeleim számára, hogy így nagyban lecsökken az adatok elvesztésének vagy ellopásának kockázata.

Adatfeldolgozók

Az adatok kezelése során ügyfeleim kiszolgálása érdekében, az alábbi Adatfeldolgozókat veszem igénybe:

Számlavezető bank: Budapest Bank Zrt.
Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193.
Cégjegyzékszám: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg.01-10-041037
Adószám: 10196445-4-44

Tárhely szolgáltató: Propulsion Kft.
Székhely: 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/A
E-mail: ugyfelszolgalat@propulsion.hu
Telefon: +36305989164

Hírlevélküldő: Mailchimp
The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Facebook: Ireland Limited
Address: 4 Grand Canal Square, Dublin, Ireland
Company Registration Number: 462932
www.facebook.com
Contact phone number + 353 1 5530588

Kiemelten figyelek arra, hogy csak kifejezetten megbízható, valamint a biztonságot és jogszerűséget szintén nagyon fontosnak tartó partnerekkel dolgozzak együtt. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleim adatai az Adatfeldolgozó partnereinknél is biztonságban vannak.

Kezelt személyes adatok köre, jogalapja

Jogalap: Ügyfeleimnek kell kifejezni hozzájárulásukat az erre vonatkozó jelölőnégyzet bepipálásával az űrlapon.

Kezelt adatok: név, ahogyan ügyfelem szólíthatom, e-mail cím, ahova elektronikus levelet küldhetek. Néhány szolgáltatásom megrendelése esetén szükséges adat: mobil telefonszám a kapcsolat gyors felvétele érdekében.

Az adatkezelés célja: díjmentes információs termékek ajándékozása, a regisztrációért cserébe, valamint regisztráció egy szolgáltatás igénybevételének szándékával. Időtartama: A regisztráció törléséig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig.

Egyéb adatkezelési kérdések

Ügyfelem tájékoztatást kérhet a megadott személyes adatok kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve a kötelező adatkezelések kivételével törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az Adatkezelő fenti elérhetőségein.

Törléshez való jog

Ügyfelem, az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:
1. személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
2. Az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

Panasztevési jog

Kérem ügyfeleim, hogy vitás kérdésben, mielőtt a felügyeleti hatósághoz vagy bírósághoz fordulna panaszával, egyeztetés és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében, hívjon fel a +36302824068 mobiltelefon számon, keressen meg, az info@addiktologiaikonzultacio.hu e-mail címen vagy a H-1045 Budapest, Nyár utca 55. 2. 6. székhelyre címzett ajánlott-tértivevényes postai küldeményben.

Felügyelő Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: https://naih.hu/
Bővebb infó: https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html

Adatkezelési Tájékoztató egyoldalú módosítására fenntartom magamnak a jogot, amelyről ügyfeleimet, megfelelő módon tájékoztatom.

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk közzététele az alábbi internetes címen történik: https://addiktologiaikonzultacio.hu/gdpr/

Budapest, 2018 05.24.

Konzultációk

Állapotfelmérés

Tiszteletdíj: 9.500.-Ft

Megértheted helyzeted, felgyorsíthatod, a függőséged felszámolását és javaslatot kapsz, a helyzetednek leginkább megfelelő szakszerű ellátás igénybevételéhez. 

Elterelés

Tiszteletdíj: 12 x 9.500.-Ft

Ha csekély mennyiségű kábítószerrel kapnak el, úgy mentesülhetsz a büntetés alól, ha okirattal igazolod, hogy 6 hónapig folyamatosan részt vettél elterelésen. 

Egyéni esetkezelés

Tiszteletdíj: 9.500.-Ft alkalmanként

Az egyéni esetkezelés, egy személyre szabott, kezelési forma, az az egyik leghatékonyabb eszköz, a számodra megoldás értékű cél eléréséhez. 

Iskolai drogprevenció

Tiszteletdíj: 24.000.-Ft (90 perc)

Bőven elegendő 45 perc a megelőzésre! De csak akkor, ha ugyanennyi idő alatt megtanulsz egy idegen nyelvet! Ha valamiért ez lehetetlennek tűnik, … 

Hozzátartozói tanácsadás

Tiszteletdíj: 9.500.-Ft alkalmanként

Hozzátartozóként, hasznos lehet, ha idejekorán felismered a deviáns magatartásra, vagy a szenvedélybetegségekre utaló jeleket. Ettől már csak a megoldás fontosabb! 

Utógondozás

Tiszteletdíj: 9.500.-Ft alkalmanként

Nagy kihívás a felépülés utolsó időszakában, a kockázatos helyzetek és kulcsingerek kezelése. Az utógondozás segít, sikeresen fenntartani az elért eredményeid.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadnod. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Ha ettől részletesebben szeretnéd elolvasni az Adatkezelési tájékoztatót, azt a https://addiktologiaikonzultacio.hu/gdpr/ oldalon megteheted.

Bezárás