Tanítsd meg élni és büszke lesz rád!

Mielőtt felnőtt lesz, megtanul mindent, jót, vagy rosszat, tőled, vagy mástól. Rajtad múlik: veled lesz, vagy ellened!

Megteszed-e azokat a lépéseket, amiket meg kell tenni, vagy …?

Ugye Te is ...

… ismersz olyan családokat, akik – bár „hétköznapi emberek”- mégis remekül, és boldogan élnek együtt, mert „valamit jól csinálnak”? Hogy mikor kapsz kérdéseidre választ, problémáidban segítséget? Csak rajtad múlik!

Ha úgy érzed, ...

… hogy Te is felelős vagy valakiért, és szeretnéd, hogy jobb legyen a kapcsolatod vele, akkor érdemes pár percet rászánnod arra, hogy megnézed az alábi videót.

Megismerheted ...

… azokat a módszereket, amelyek a legjobb eredményeket hozzák ki az emberi kapcsolatból, ráadásul anélkül, hogy végig kellene járnod azt az utat, amin egy szenvedélybeteg, családtagjaival és környezetével együtt végigmegy.

A szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzéséről, a függőségek kezeléséről és a valódi változásról

Rajtad múlik: veled lesz vagy ellened!

Munkám során naponta találkozom azokkal a megoldatlan, feszítő nehézségekkel, amelyek miatt rendszeresen elakadnak a felnőttek és gyermekek közötti kapcsolatok. Itt, és most, ezen a videón keresztül, Te is eldöntheted, hogy mitévő leszel, marad minden a régiben, vagy nekilátsz és felszámolod a problémákat.

Légy segítség!

Minden ember más és más, …

Minél hamarabb, …
… annál kedvezőbb!

… eltérő problémákkal kűzdünk, mégis feltűnően sok a hasonlóság a szenvedélybetegségekhez, függőségekhez elvezető úton. Ezek a problémák nem tisztelnek határokat, tradíciókat, társadalmi-, anyagi helyzeteket, mindenütt jelen vannak a környezetünkben.

A tettek mezeje …

Önképzés + megoldás értékű segítség
+ a tettek mezeje

Tudom és tapasztalom, hogy van olyan segíteni akarás, ami soha és senkinek nem segít. De! Vannak stratégiák és eszközök melyek, alkalmazása, szinte kivétel nélkül, garantálják a valódi változást. Ezt a segítséget kaphatod meg az egyéni konzultációk, vagy a hozzátartozói tanácsadás során.

Légy segítség, kérj segtséget!

+36302824068
info@addiktologiaikonzultacio.hu

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik annak, hogy szüksége van valakinek rád, de információ hiánnyal bírsz, illetve ha az itt tárgyalt témákban bármilyen kérdésedre nem találod a választ, mindenképpen kérj segítséget!