Alapelvek, szemlélet és módszer

Mit érdemes tudni a tudatmódosításról, miként érdemes viszonyulni a függővé vált emberről és hogyan lehet segíteni a jó irányú változást?

A bajba jutottnak életfontosságú, hogy hozzájusson a számára megoldás értékű segítséghez!

Alapelvek

Az emberek döntő többsége, kevesebbet gondol magáról, mint valójában gondolhatna. Elhittük mindazt, amit kora gyermekkortól tapasztalataink, a külső és belső élményeink mondtak nekünk.

Szemlélet

Mindannyiunk életében, alapvető szükség, hogy ne a teljesítményünkért szeressenek, hogy biztonságban, nyugalomban érezhessük magunkat, hogy szeretve legyünk, érezhessük fontosságunk és a saját értékünket.

Módszer

Nincs más dolgunk, mint a valós lelki szükségletek betöltésével, a személyiséget kellő irányba fejleszteni, hogy képes legyen őrizni az egészséget, képes legyen megfelelni a rá nehezedő életkori kihívásoknak.

A szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzéséről, a függőségek kezeléséről és a valódi változásról

Érdemes megismerni ezt az abszurd világot, hogy a bajba jutott diákoknak hatékony és eredményes segítséggé tudj lenni.

Felvetődhet a kérdés, hogy az unásig ismételgetett veszélyek miért nincsenek hatással a fiatalokra? Rémtörténeteket hallhattak kisiklott életekről, halálról, függőségről, testi, lelki és egzisztenciális széthullásról. Ennek ellenére mégis eljutnak a tudatmódosító szerek használatig, vagy végig próbálgatják a palettán található összes illegális szert.

 

 

 

 

Légy segítség!

Az önsegítés fontossága

Szükséged lenne magabiztosságra?
Szeretnéd ha életed jelentős lehetne?

Talán korunk egyik legnagyobb problémája, hogy az emberek döntő többsége, sem sikereikről, sem kudarcaikról, még utólag sem tudják megmondani, hogy milyen tényezőknek köszönhetik!

 

A tettek mezeje

Önképzés + megoldás értékű segítség
+ a tettek mezeje

Az önképzés során megszerzett tudás, a megoldás értékű segítség, a megismert helyes szemlélet, a helyes módszerek birtokolása és alkalmazása együtt, segíthet abban, hogy elérd mindazt amit szeretnél, vagy amit érdemes!

Légy segítség, kérj segtséget!

+36302824068
info@addiktologiaikonzultacio.hu

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik annak, hogy szüksége van valakinek rád, de információ hiánnyal bírsz, illetve ha az itt tárgyalt témákban bármilyen kérdésedre nem találod a választ, mindenképpen kérj segítséget!