Utógondozás

Milyen lesz az életed, miután ténylegesen felszámoltad a függőségeid?

Utógondozás

Legnagyobb kihívást a felépülés utolsó időszakában, azoknak a kockázatos helyzeteknek és kulcsingereknek a kezelése jelenti, melyek megnövelhetik a megcsúszások és visszaesés kockázatát. Az utógondozás segít, hogy egy problémás életszakaszod megoldása után képes légy sikeresen fenntartani az elért eredményeid.

Megértheted, hogy a változás és a felépülésed során, változtatnod kell életstílusodon és a visszalépést, visszaesést, megcsúszást meg lehet és meg is kell előznöd.

Az utógondozás során szisztematikusan végigvesszük elméletben és gyakorlatban az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Segítek egy működő stratégiát felépíteni, ami teljesen egyéni és személyedre szabott segítség, és a leghatékonyabb önsegítő módszer.

Az utógondozás akkor hatékony, ha legalább három-négy hónapon keresztül, heti rendszerességgel, alkalmanként 90 perc időtartamban tudunk együtt dolgozni.

  • Bizonyára fordult már elő, hogy rettenetes vágyat éreztél egy tárgy iránt, majd miután megvetted, szinte csalódottan vetted tudomásul, hogy ez is csak egy tárgy, amitől sokkal többet reméltél, mint amit kaptál.
  • Biztos fordult már elő, hogy közvetlen, vagy tágabb ismeretségi köreidben csalódtál valakiben, sorsfordító pillanatokban.
  • Biztosan hallottál már olyan történeteket, amikor egy nem megfelelő döntés nagymértékben befolyásolja, kedvezőtlen irányba viszi az eseményeket.

Mindannyian voltunk már ilyen helyzetben. De döntened kell, nap mint nap. Vagy így, vagy úgy, de valahogy mindenképp.

Tudnod kell, hogy még a felépülésed végső szakaszában is, a következő lépésed, döntő mértékben befolyásolhatja sorsod, akár hosszú évekre is!

Éppen ezért elengedhetetlenül fontosnak tartom, hogy az utógondozás ideje alatt is hozzájuss a leginkább megfelelő, megoldás értékű segítséghez. Miért?

Mert van egy csapda, amit a legtöbben nem vesznek észre. Einstein egyszer azt mondta: „Azokat a problémákat, amelyeket bizonyos gondolkodásmód okozott, nem lehet megoldani ugyanazzal a gondolkodásmóddal.”

Azért válhat fontossá ebben a kritikus időszakban, hogy segítséget kérj, hogy hatékonyabban fenn tudd tartani elért eredményeid.

A felépülésed korábbi eredményei, a józanságod, a tisztaságod, csak belépő az előadásra!

Ha mindezek után úgy véled, hogy szükséged van segítségre, ne halogasd tovább, jelentkezz az utógondozásra, hogy minél előbb megtaláljuk, a legmegfelelőbb megoldást!

Legfontosabb tudnivalók az
utógondozásról

Egyéni konzultáció során fel lehet számolni a függőséget és ki lehet építeni azt az utat, ami elvezet a hosszú távú absztinenciához. Az elért tisztaságod és józanságod, csak belépő az előadásra!

Ezután kap döntő fontosságot az utógondozás. Minden, ami a következő időszakban veled megtörténik, az lehet, hogy életedben először, lehet, hogy a szenvedélybetegséggel töltött hosszú évek után először történik meg veled tisztán.

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük az Utógondozás időpontjait és a helyszínt.
  • Elküldöm az első konzultációhoz a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontokban konzultálunk.

Számtalan, de legalább öt-hat életfeladatot kell egy időben, egyszerre és jól összehangolnod, illetve legalább kellő szinten kezelned a hétköznapok során.