Szeretnél leállni?

Itt van a "Kopogtat a valódi változás?" minitanfolyam, a legfontosabb tenni és tudni valókkal, amikről ha nem tudsz, vagy figyelmen kívül hagyod, az pont olyan, mintha felkészületlenül csatába mennél és alig-alig más, mint ha te magad hajtanád végre saját magadon a halálos ítéleted.

Kopogtat a valódi változás – addiktológiai minitanfolyam

A sikertelen leállási kísérletek

leggyakrabban nem azért sikertelenek, mert nem akartad eléggé, vagy mert lehetetlen lenne, sokkal inkább látom azt, hogy alapvetően téves, kudarcra ítélt elképzelések mentén képzelted el káros szokásod felszámolását.

Általában úgy indul egy leállási kísérlet,

hogy megjelenik egy külső nyomás, ami lehet szociális, egzisztenciális, egészségügyi, vagy jogi kényszer és ennek hatására megszületik a döntés: abba kell hagyni a fogyasztást.

A külső kényszer és az akaraterő párosa,

ha nem tud átalakulni belső motivációvá, ha hiányoznak a tudni és a tenni valók, ha megjelenik a sóvárgás, az napokon belül, minden jó szándékot rossz irányba képes fordítani.

Kell és szokott is lenni valamilyen külső nyomás, de a sikeres leálláshoz, pláne a hosszú távú absztinenciához a kényszerben született ígérgetések, fogadkozások csak a lehető legritkább esetben, szinte soha nem visznek el.

Az ilyen helyzetekből hiányzik minden olyan összetevő, ami a valós problémáid felszámolására, valódi válsz lenne.

Tudod mi van leginkább benne?

az időhúzás és a játszmázás,

hozzátartozóid bizalmának elvesztése,

a titkok tovább erősödése

és az a kudarc, ami lassan elhiteti veled, hogy a valódi változás számodra elérhetetlen.

Nos, mindezek ellenére, a valódi változás nem egy lehetetlen küldetés és számodra is egy jó lehetőség, de ahhoz, hogy veled is megtörténjen, nos, ahhoz, tudnod kell az összetevőket, hogy mik azok a tennivalók, amiket ha megteszel lépésről lépésre, elégszer és jól, akkor képes lehetsz  felszámolni a károsnak felismert szokásaid, problémáid.

Ezekről a tennivalókról, ezek fontosságáról és ezek egymásutániságáról, szinte soha nem esik szó, vagy alig-alig beszélnek, de ha téged érdekel, kattints át a honlapra.

Szeretnél leállni?

Itt van a „Kopogtat a valódi valódi változás? – addiktológiai minitanfolyam„, benne az 5 legfontosabb megfontolandó téma, ami ahhoz kell, hogy sikeresen felszámold káros szokásaid.

Ez a minitanfolyam az alapoktól mutatja meg, hogy miként tudsz felkészülni függőségeid felszámolására, majd hogyan kell elindulnod és lépésről lépésre haladnod, egy számodra is élhető élet felé.

Mondhatod, hogy „Már mindent kipróbáltam!”. Mondhatod, de akkor már rég tiszta lennél!

Az viszont elképzelhető, hogy már több tucat módját ismered a sikertelen leállásnak. Amiket „jótanácsként” kaptál, vagy magad gondoltad, hogy kipróbálod, amiket olvastál itt-ott, ha meg is fogadtad, csak fokozódik a zűrzavar … és közben már nagyon, de nagyon eleged van, magadból is, a függőséged okozta problémáidból is, hozzátartozóid nyaggatásából is?

Tudod, hogy valami, valamiért nem működik, csak azt nem tudod, mi lehet az?

Ugye te sem úgy kezdted, hogy …

… egy nap eltökélted magadban, hogy néhány évet arra szánsz, hogy  masszív szenvedélybeteggé válj?

… eltaszítod a számodra legfontosabb embereket magadtól, kialakítod a bizalmatlanság, félelem és a hazugságok légkörét magad köré?

… tönkre teszed az egészséged,  anyagilag padlóra küldöd magad, vagy jogi problémákat okozol magadnak?

Ha nem ezek voltak a szándékaid, akkor van megoldás, van egy lehetőséged: „Kopogtat a valódi valódi változás? – addiktológiai minitanfolyam

Egy addiktológiai minitanfolyam arra jó, hogy megértsd a függőséged kialakulásának valós okait, a „bázisdrogod” megválasztásának valódi okát, a változás mikéntjét, hogyanját és a józansághoz elvezető út tennivalóit.

Dióhéjban

Segítek neked elindulni a leállás rögös útján, a valódi változás felé, segítek megérteni a szenvedélybetegséged kialakulásának valós okat, a függőséged felszámolásának mikéntjét és hogyanját, hogy képes legyél belátható időn belül kialakítani, egy a számodra élhető életet.

A „Kopogtat a valódi változás?” minitanfolyam mindössze 14.970.-Ft

A minitanfolyam most, csak 4990.-Ft

A sikeres leállásnak megvan a maga törvényszerűsége. Ha ezt megérted, ha a függőséged valós okait megismered, a szükséges lépéseket megteszed, meglesz az eredménye!

A „Kopogtat a valódi változás?” – addiktológiai minitanfolyam arról szól:

tisztán lásd végre a függőséged kialakulásának valós okait,

helyükre kerüljenek a leállással kapcsolatos tévhitek, félreértések,

képes legyél megtenni lépésről lépésre a szükséges tennivalókat,

el tudj indulni, egy számodra élhető élet kialaítása felé.

Élj végre egy számodra élhető életet, függetlenül mindentől!

addiktologiaikonzultacio.hu

Egy jól megtervezett leállás:

  • Segít elkerülni a sokadik leállási kudarcot.

A sikeres leállás, legalább két hamis üzenetet halványít el a lelkedbe, egyrészt azt, hogy leállni szinte lehetetlen vállalkozás, másrészt azt, hogy akaratgyenge, alkalmalan ember lennél.

  • Felkészít a rád váró kihívások lekűzdésére.

Rengeteg erőt és belső motivációt tud jelenteni, amikor tisztában vagy az előtted álló feladatokkal, a teendők sorrendjével, a megtenni szükséges lépésekkel és a céllal, ahova szeretnél eljutni.

  • Előkészíti a számodra élhető élet kialakulását.

Azt fogod érezni a felépülésed már korai szakaszaiban is, hogy jó tisztának lenni, nyugodtan aludni, megtapasztalhatod újra szeretteid bizalmát és azt fogod tudni mondani, hogy „Bár csak korábban így döntöttem volna!”.