Online konzultáció

Ha így érzed magad biztonságban, konzultáljunk online

Online konzultáció a személyes találkozás helyett

Vannak megoldásra váró problémák, megválaszolásra váró kérdéseid? Nem vagy egyedül! Sőt! Az emberek döntő többségének vannak problémái és meg nem válaszolt kérdései, viszont a megoldás értékű segítség nélkül, csak szaporodnak a nehézségek.

A meglévő szerfogyasztási szokásaid okozta bonyodalmak mellett felbukkanhat a bizonytalanság, az információhiány és a kontroll elvesztésének érzete, ami számtalan stresszes helyzetet okozhat.

Akár elkezdenek átcsapni a fejed felett a hullámok, akár pont a mostani nehézségek segítenek úgy dönteni, hogy eljött a valódi újrakezdés ideje, azt szeretném üzenni, hogy szeretnék és tudok segíteni Neked, hogy ilyen körülmények között is hozzájuthass a számodra megoldás értékű segítséghez!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis külső segítségre:

  • Kérj időpontot amikor úgy döntöttél: ha már amúgy is sok minden megváltozott, te magad is a változás útjára lépsz.
  • Beszélgessünk eddig elért eredményeidről, a józanságodról és beszéljünk, ha a tisztaságod érzed veszélyeztetettnek vagy úgy érzed közel a megcsúszás.
  • Mert jól haladtál, hosszú szermentes időszak van már mögötted, de megtorpantál és nincs meg a következő lépés.
  • Kérj segítséget, ha családtagod, hozzátartozód miatt aggódsz, az elhatalmaodó szerfogyasztásai miatt.
  • Mert jó lenne csak kibeszélni magadból a bezártságban meghozott jó döntéseid eredményeit.

De tudod mit?

Legyen bármi is az apropó, vagy a körülmény, ha a legkisebb gyanúja is felvetődik benned és úgy érzed, hogy szükséged van egy válaszra, segítségre, tanácsra, vagy konzultációra, biztonságod, tisztaságod, mentális tartalékaid érdekében, akkor ne halogasd tovább, vedd kezedbe a dolgaid irányítását, kérj időpontot.

A megoldás, csak néhány kattintásnyira van tőled. ⇒

Legfontosabb tudnivalók az Online konzultációról

Ha messze vagy, ha inkognitóban szeretnél maradni, ha nincs kedved kimozdulni otthonról, kérj időpontot az Online konzultációra, ami 3×45 perces programot foglal magába.

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük Online konzultáció időpontjait és az online felületet.
  • Elküldöm a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontokban konzultálunk.

Rendkívüli helyzetben, jó a rendkívüli megoldás.  Viszont az a javaslatom, hogy az Online konzultációval kapcsolatban ne rendezkedj be hosszú időszakra, gondolkodj rövid távon.

Ok! Legyen meg a következő lépés, legyen egy válasz, ébredjen fel a motivációd, de tudnod kell, hogy mindez nem képes a személyes konzultáció hatékonyságával felvenni a versenyt!