Egy teljes hétvége - a felépülésed tervéért

Ha döntöttél és elkötelezted magad a valódi változás mellett
Időpontot szeretnék kérni

Egy teljes hétvége – a felépülésed tervéért

Itt az ideje a tettek mezejére lépned, mert az igazi változásért a helyes szemléletnek, a hatékony módszereknek és a megfelelő eszközöknek döntő többségét együtt kell, méghozzá hatékonyan használnod!

A legnagyobb valószínűséggel akkor jársz sikerrel, ha egyszer nagy erőfeszítéssel hajlandó vagy áldozatot hozni, dolgozni és „megfizetni” a változás árát.

Ígéretek, leállási kísérletek, információk,  …

… önmagukan mind-mind nagyon fontos eszköz, és a felépülés elengedhetetlen kellékei, de sajnos ezek csak a tüneti kezelések részei!

De ha döntöttél és elkötelezted magad a valódi változás mellett, akkor ideje a tettek mezejére lépned, mert az igazi változásért ezeken az eszközökön kívül, a valós okokat is meg kell értened, változtatnod kell az életformádon, az életmódodon!

A szenvedélybetegség alapvetően a te problémád, neked kell leálnod, változtatnod és felépülnöd. De! A függőségek kialakulása a családi kapcsolatok betegsége.

Sem a problémád kialakulása, sem a felépülésed nem független a közvetken környzetedtől családtagjaid is érintettek. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy hibásakat kellene keresni, nem az a cél, hogy újjal mutogassunk, hanem az, hogy a lehető leghatékonyabb felépülési terv alapján Te is, és ha van rá lehetőség, szeretteid is megértsék a helyzetet és mindenki megtegye a szükséges lépéseket.

Találkozzunk péntek délután és kezdjünk el dolgozni.

Mit vihetsz magaddal a hétvégéről?

 • Péntek délután visszamegyünk a múltba, egészen a gyermekkorodig és megkeressük azokat a sűrüsödési pontokat, beakadásokat, beléd égett rossz mondatokat, amik felnőtté válásod során kifejtették káros hatásukat és okai a kialakult helyzetnek.
 • Szombaton átbeszéljük a jelenlegi helyzeted, fogyasztási szokásaid, mentális, szociális és egészségügyi helyzeted, hogy világosan lássunk, felmérjük a lehetőségeidet és megtervezzük a szükséges tennivalókat.
 • Vasárnap készítünk egy teljesen egyéni, személyre szabott, – számodra megoldás értékű felépülési tervet, hogy értsed és tudjad, mi mindent kell megtenned, mi vár rád, merre kell menned a valódi változás reményében és érdekében.

  Ideális esetben a végigdolgozott hétvége után elmondhatod, hogy megtetted a legelső lépést, “képben” leszel, hogy innentől, “már csak” lépésről lépésre végig kell menned saját problémád felszámolásának állomásain és útján.

  Reménység szerint a felépülési terveddel a kezedben úgy döntesz, hogy megteszed a szükséges lépések és egyszer majd elérkezhetsz egy olyan pontra, ahol elgondolkozhatsz azon, hogy teljesen megszabadultál problémádtól.

  A szenvedélybetegség felszámolása, a függőség kezelése egy nyilt végű vállalkozás, de én abban hiszek, hogy ha lehetséges, befejezettnek élhesd meg problémáid és az a célom, hogy ne kelljen egész életed a “gyógyulással” töltened.

  Legfontosabb tudnivalók,
  egy konzultációs napról 

  Számtalan hiedelem, téves gondolat nehezíti a változást. Nem azért lesz függő valaki, mert ezt akarja, mert így döntött. Nem azért nem sikerülnek a leállási kísérletek mert nem is akar megváltozni. És sem a kialakult helyzet, sem a valódi változás nem egy “magányos farkas” története, hanem a közvetlen környezet is alaposan érintett a problémákban és érdekelt a változásban. 

  Na de akkor mi a teendő a valódi változással kapcsolatban?

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az “Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük a Konzultációs hétvége időpontját, menetét és a helyszínt.
  • Elküldöm a Konzultációs hétvégéhez a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontban találkozunk, konzultálunk.

  Nem kell eljutnod életed mélypontjára ahhoz, hogy talpra állj! (Kinek mi a mélypont és lehet, hogy mehettél volna még lejjebb?) Minél hamarabb nézel szembe a helyzeteddel és indulsz el a változás útján, annál kedvezőbb helyzetből tudsz talpra állni.