Három Konzultációs Nap - a felépülésed tervedért, a józanságodért

Ha döntöttél és elkötelezted magad a valódi változás mellett

Három Konzultációs Nap – a felépülésed tervedért

Itt az ideje a tettek mezejére lépned, mert az igazi változásért a helyes szemléletnek, a hatékony módszereknek és a megfelelő eszközöknek döntő többségét együtt kell, méghozzá hatékonyan használnod!

A legnagyobb valószínűséggel akkor jársz sikerrel, ha egyszer nagy erőfeszítéssel hajlandó vagy áldozatot hozni, dolgozni és „megfizetni” a változás árát.

Ígéretek, leállási kísérletek, információk,  …

… önmagukban mind-mind nagyon fontos eszközök és a felépülés elengedhetetlen kellékei, de sajnos ezek csak a tüneti kezelések részei!

De ha döntöttél és elkötelezted magad a valódi változás mellett, akkor ideje a tettek mezejére lépned, mert az igazi változásért ezeken az eszközökön kívül, a valós okokat is meg kell értened, változtatnod kell az életformádon, az életmódodon!

A szenvedélybetegség alapvetően a te problémád, neked kell leálnod, változtatnod és felépülnöd. De! Sem a függőségek kialakulása, sem a felépülés nem egy „egyszemélyes háború” a családi, emberi, kötődő kapcsolatok hiánya, betegsége. Sem a problémád kialakulása, sem a felépülésed nem független a közvetken környzetedtől, családtagjaid is érintettek.

Persze ez nem azt jelenti, hogy hibásakat kellene keresni, nem az a cél, hogy újjal mutogassunk, hanem az, hogy a lehető leghatékonyabb felépülési terv alapján Te is, és ha van rá lehetőség, szeretteid is megértsék a helyzetet és mindenki megtegye a szükséges lépéseket.

A közös munka elengedhetetlen feltételei

 • Egyszeri, 90 perces, addiktológiai konzultáció – állapotfelmérés.
 • Személyes találkozás (állapotfelmérés) során ránézünk a helyzetedre, hogy a szerhasználat milyen mértékben van jelen az életedben.
 • A megbeszélt időpont elötti naptól, lehetőleg már ne használj tudatbódosító szert és semmiféle tudatmódosító szer ne legyen nálad a közös munka során.
 • A megbeszélt módon utald át a közös munkánk tiszteletdíját.

Találkozzunk péntek délután és kezdjünk el dolgozni.

Mi fog történni és mit vihetsz magaddal a Három Konzultációs Nap végén?

 • A megbeszélt időben és helyen találkozunk.
 • Nyolc, egyenként 90 perces alkalom során fogunk dolgozni, amiben lesz előadás, konzultáció, közös séta, kirándulás, filmklub.
 • Péntek délután visszamegyünk a múltba, egészen a gyermekkorodig és megkeressük azokat a sűrüsödési pontokat, beakadásokat, beléd égett rossz mondatokat, amik felnőtté válásod során kifejtették káros hatásukat és okai a kialakult helyzetnek.
 • Szombaton átbeszéljük a jelenlegi helyzeted, fogyasztási szokásaid, mentális, szociális és egészségügyi helyzeted, hogy világosan lássunk, felmérjük a lehetőségeidet és megtervezzük a szükséges tennivalókat.
 • Vasárnap készítünk egy teljesen egyéni, személyre szabott, – számodra megoldás értékű felépülési tervet, hogy értsed és tudjad, mi mindent kell megtenned, mi vár rád, merre kell menned a valódi változás reményében és érdekében.

  Ideális esetben a végigdolgozott hétvége után elmondhatod, hogy megtetted a legelső lépést, „képben” leszel, hogy innentől, „már csak” lépésről lépésre végig kell menned saját problémád felszámolásának állomásain és útján.

  Reménység szerint a felépülési terveddel a kezedben úgy döntesz, hogy megteszed a szükséges lépések és egyszer majd elérkezhetsz egy olyan pontra, ahol elgondolkozhatsz azon, hogy teljesen megszabadultál problémádtól.

  A szenvedélybetegség felszámolása, a függőség kezelése egy nyilt végű vállalkozás, de én abban hiszek, hogy ha lehetséges, befejezettnek élhesd meg problémáid és az a célom, hogy ne kelljen egész életed a “gyógyulással” töltened.

  Legfontosabb tudnivalók,
  a Három Konzultációs Napról

  Hiszek a változásodban, a gyógyulásodban hiszem, hogy minél előbb rálépsz a változás útjára, annál kedvezőbb helyzetből kell visszafordulnod, talpraállnod!

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük a Három Konzultációs Nap időpontját, menetét és a helyszínt.
  • Elküldöm a Három Konzultációs Nap a díjbekérőjét, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontban találkozunk, konzultálunk.

  Nem kell eljutnod életed mélypontjára ahhoz, hogy talpra állj! (Kinek mi a mélypont és lehet, hogy mehettél volna még lejjebb?) Mégegyszer: minél hamarabb nézel szembe a helyzeteddel és indulsz el a változás útján, annál kedvezőbb helyzetből tudsz talpra állni.