Egy konzultációs nap

Nem kell egyedül végigjárnod egy ismeretlen utat

Egy konzultációs nap – a felépülésedért

A rendelkezésedre álló 3×90 percben szembe tudunk nézni a kialakult függőséged valós okaival, a problémád jelenlegi állapotával, helyzeteddel és át tudjuk beszélni azokat a módszereket amik hatékonyan támogatják törekvéseid és célod.

Látni fogod, hogy mi minden akadályozza a változásod, láthatod, hogy mire számíthatsz, mire támaszkodhatsz, ki az aki segít, mik azok amiket feltétlenül figyelembe kell venned és mik azok a gyakorlati lépések, melyeket meg kell tenned. 

Segítek felmérni erősséged, segítek javítani gyengeségeiden, észrevétetem veled haladásaid és ha kell növelem az elszántságod, belső motivációd. 

Közös munkánk egy segítő kapcsolatot, együtt gondolkodást, támogatást, törődést, megértést, elfogadást jelenthet számodra.

Nem kell egyedül végig járnod egy ismeretlen utat, segítek megtervezni a legelső lépéstől az utolsóig a célodig elvezető folyamatot.

Nem vagyok varázsló, nincs „varázspálcikám”, sem csodadoktor és nincs “mindentmegoldó” pirulám sem, de tudok éa szeretnék segíteni Neked, tudásommal, gyakorlati tapasztalataimmal.

Mit vihetsz magaddal a nap végén?

  • Megértheted, hogy a kialakult helyzetednek vannak valós okai, aminek a döntő többsége tanult magatartási mintákban gyökereznek. 
  • Magaddal viheted a józan életed felépítésének lehetőségét, amibe beletartozik az is, hogy nem csak függőséged felszámolásán kell dolgoznod. Egyszerűen naivitás lenne azt gondolnod, hogy ugyanúgy folytatod életed, mégis már végeredményre juthatsz.
  • Magaddal vihetsz egy járható utat, amin ha végigmész, rád is vár egy élhető élet, amiben elérheted mindazt amit szeretnél, vagy amit érdemes.

Ideális esetben egy konzultációs nap végén elmondhatod, hogy megtetted a legelső lépést, „képben” leszel, hogy innentől, „már csak” lépésről lépésre végig kell menned saját problémád felszámolásának állomásain és útján.

Reménység szerint a konzultációs nap után úgy döntesz, hogy megteszed a szükséges lépések és egyszer majd elérkezhetsz egy olyan pontra, ahol elgondolkozhatsz azon, hogy teljesen megszabadultál problémádtól. 

A szenvedélybetegség felszámolása, a függőség kezelése egy nyilt végű vállalkozás, de én abban hiszek, hogy ha lehetséges, befejezettnek élhesd meg problémáid és az a célom, hogy ne kelljen egész életed a “gyógyulással” töltened.

Legfontosabb tudnivalók,
egy konzultációs napról 

Számtalan hiedelem, téves gondolat nehezíti a változást. Nem azért lesz függő valaki, mert ezt akarja, mert így döntött. És nem azért nem sikerülnek a leállási kísérletek mert nem is akar megváltozni.

Na de akkor mi az igazság a valódi változással kapcsolatban?

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük a Konzultációs nap időpontját és a helyszínt.
  • Elküldöm az első konzultációhoz a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontban találkozunk, konzultálunk.

Nem kell eljutnod életed mélypontjára ahhoz, hogy talpra állj! (Kinek mi a mélypont és lehet, hogy mehettél volna még lejjebb?) Minél hamarabb nézel szembe a helyzeteddel és indulsz el a változás útján, annál kedvezőbb helyzetből tudsz talpra állni.