Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés egyik legnagyobb előnye, hogy a egyértelmű eredmények alapján tisztába leszel káros szokásaid mértékével, és a következő lépéssel

Az állapotfelmérés, egy átfogó addiktológiai, egészségügyi, szociális feltérképezés

Az állapotfelmérés leginkább olyan, mintha egy “ezer éve” nem látott baráttal találkoznál, leültök beszélgetni és másfél óra alatt, elmeséled neki, hogy mi minden történt veled. Elmondhatod, hogy megy az életed, mi minden tölti ki a napjaid, hogy érzed magad és mint egy őszinte beszélgetésben arról is szó esik, hogy mik a nehézségeid, milyen problémákkal küzdesz, mi mindenen szeretnél változtatni.

De ez a “beszélgetés” azért más, azért több, és azért nevezzük állapotfelmérésnek,

mert nem csak meghallgatlak, hanem arra is figyelek, hogy elegendő információt kapjak a jelenlegi állapotodról, a károsnak vélt szokásaid erejéről, irányáról.

Miért lehet ez fontos számodra?

Mert amikor érzelmileg nagyon benne vagy egy helyzetben, érzékszerveid képletesen lekapcsolnak, szinte “süketté” és “vakká” válsz hozzátartozóid, környezeted visszajelzéseire.

Nem arról van szó, hogy tagadnád a problémáid, hanem nem is tartod problémának azt ami egyébként mind egzisztenciálisan, mind egészségügyileg, mind szociálisan, napról napra egyre rosszabb helyzetbe taszít.

Az állapotfelmérés végére

eljutunk oda, hogy kapsz egy átfogó képet, az elhangzottak alapján, ami segíti a tisztánlátásod akár a viselkedési zavaraiddal, akár a szerfogyasztási szokásaiddal kapcsolatban. Nyíltan és kendőzetlenül fogjuk átbeszélni, hogy az állapotfelmérés alapján milyennek látom a helyzeted és hogy milyen lépések megtételét tartom elengedhetetlennek ahhoz, hogy képes légy egy kedvezőbb irányba elindulni.

Mindez azért történik így,

mert a helyzeted tisztán látása mellett fontos szempont számomra a problémáid elhatalmasodásának megelőzése is, és a számodra megoldás értékű segítség megtalálása is. Mert minél előbb felszámolod káros szokásod, annál kedvezőbb helyzetből indulhatsz el egy élhető élet felé.

Ha sok éven keresztül jelen van az életedben valamilyen függőséget kialakító viselkedési forma, mélyebbre és mélyebbre ásod életed gödrét. Egyre több egészségügyi kockázattal kell szembe nézned, egyre többen fordulnak el tőled, egyre több személyes kudarccal kell szembe nézned és egyre kilátástalanabbnak fog tűnni a talpra állás.

Azért gyere el az állapotfelmérésre,

hogy ne hatalmasodjanak el a problémáid, hogy minél kedvezőbb helyzetből tudj új utakon elindulni, hogy minél kevesebb személyes kudarcot kelljen átélned, és hogy teremtsd meg magad számára egy élhető élet feltételeit.

Mi történik az állapotfelmérés során?

Beszélgetünk, közben felmérem helyzeted, kezelésre szorultságod, egészségügyi állapotod, szociális helyzeted, belső és külső motivációd, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb és leghatékonyabb kezelési, ellátási formát.

Amennyiben az állapotfelmérés eredménye úgy adja én magam is szívesen segítek, egy személyre szabott felépülési tervel, egyéni konzultációs sorozattal.

Van úgy, hogy az állapotfelmérés során az derül ki, hogy a következő lépés megtételét, kizárólag szakorvosi felügyelet és gyógyszeres kezelés mellett teheted meg. Ez akkor fordulhat elő, ha pl., a szerfogyasztási szokásaidból következően, a leállási kísérlet során, olyan erős elvonási tünetek megjelenése várható, amit nem szabad félvállról venni.

Ilyen esetben megkeressük a helyzetednek és a lehetőségeidnek legjobban megfelelő orvost, kórházat, szolgáltatót.

Mindezek után felvesszük a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatóval, vagy intézménnyel, hogy naprakész információkkal tájékoztathassunk a szükséges tudnivalókról, a kezelés elkezdésének idejéről és hosszáról, a megkötendő megállapodás tartalmáról, valamint a térítési díj mértékéről.

Az általam megajánlott állapotfelmérés, független egészségügyi, addiktológiai, szociális vizsgálat, de nem minősül szakklinikai vizsgálatnak és nem is helyettesíti azt!

Árukapcsolás nincs,

a felmérés további kötelezettségvállalással nem jár, így a későbbiekben függetlenül választhatsz a hagyományos, a magán orvosi, alternatív gyógymódok, vagy az általam megajánlott kezelési terv közül!

Visszajelzések alapján, ha szolgáltatásomat választod és a megajánlott felépülési tervet igénybe veszed, olyan kiszolgálást kapsz mely után nem marad benned kérdőjel és megtalálod a számodra megoldás értékű segítséget!

 

Tudnivalók az
Álapotfelmérésről

Ha szeretnél tisztába lenni a jelenlegi helyzeteddel, állapotodda, a következő lépéssel, kérj időpőntot Állapotfelmérésre, ami 90 perces konzultációt foglal magába.

  • Kérj időpontot egy ingyenes, egyszeri, 30 perces konzultációra az űrlap kitöltésével és az „Időpontot szeretnék kérni” gombra kattintással.
  • A megadott számon három munkanapon belül keresni foglak.
  • Ismerkedünk, ránézünk a helyzetedre, megbeszéljük Állapotfelmérés időpontjait és a helyszínt.
  • Elküldöm a díjbekérőt, kiegyenlíted a számlát.
  • A megbeszélt időpontban és helyszínen találkozunk az állapotfelmérsen.

Az állapotfelmérés végére, tisztában leszel a helyzeteddel kapcsolatban és lesz egy képed arról, hogy milyen lépések megtételét tartom szükségesnek, hogy ténylegesen kedvezőbbé válljon a helyzeted.