Utógondozás

Milyen lesz életed a megoldott problémáid után?Utógondozás

Legnagyobb kihívást a felépülés utolsó időszakában, azoknak a kockázatos helyzeteknek és kulcsingereknek a kezelése jelenti, melyek megnövelhetik a megcsúszások és visszaesés kockázatát

Legnagyobb kihívást a felépülés utolsó időszakában, azoknak a kockázatos helyzeteknek és kulcsingereknek a kezelése jelenti, melyek megnövelhetik a megcsúszások és visszaesés kockázatát

Az utógondozás segít, hogy egy problémás életszakaszod megoldása után képes légy sikeresen fenntartani az elért eredményeid.

Megértheted, hogy a változás, a felépülés során, változtatnod kell életstílusodon és a visszalépést, visszaesést, megcsúszást meg kell előznöd. Az utógondozás során szisztematikusan végigvesszük elméletben és gyakorlatban az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

Segítségünkkel egy működő stratégiát építhetsz fel, amely új megközelítési módokat alkalmaz, és amely tartalmazza a személyre szabott segítséget éppúgy, mint a leghatékonyabb önsegítő elemeket.

Az Utógondozásra itt tudsz jelentkezni

Az utógondozás akkor hatékony, ha legalább három hónapon keresztül, heti rendszerességgel, alkalmanként 60 perc időtartamban tudunk együtt dolgozni.

Bizonyára fordult már elő, hogy vásárlás után csalódottan vetted tudomásul, hogy sokkal többet reméltél, mint amit kaptál.

Bizonyára fordult már elő, hogy közvetlen, vagy tágabb ismeretségi köreidben csalódtál valakiben, sorsfordító pillanatokban.

Bizonyára hallottál már olyan történeteket, amikor egy nem megfelelő döntés nagymértékben befolyásolja, kedvezőtlen irányba viszi az eseményeket.

Mindannyian voltunk már ilyen helyzetben. De döntened kell, nap mint nap. Vagy így, vagy úgy, de valahogy mindenképp.

Tudnod kell, hogy még a felépülésed végső szakaszában is, a következő lépésed, döntő mértékben befolyásolhatja sorsod, akár hosszú évekre is! Éppen ezért elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy az utógondozás ideje alatt is hozzájuss a leginkább megfelelő, megoldás értékű segítséghez. Miért?

Mert van egy csapda, amit a legtöbben nem vesznek észre. Einstein egyszer azt mondta: „Azokat a problémákat, amelyeket bizonyos gondolkodásmód okozott, nem lehet megoldani ugyanazzal a gondolkodásmóddal.”

Azért válhat fontossá ebben a kritikus időszakban, hogy segítséget kérj, hogy hatékonyabban fenn tudd tartani elért eredményeid.

Ha mindezek után úgy véled, hogy szükséged van segítségre, ne halogasd tovább, jelentkezz az Utógondozásra, hogy minél előbb megtaláljuk, akár a Te, akár hozzátartozód számára legmegfelelőbb megoldást!

Az Utógondozásra itt tudsz jelentkezni

Az Utógondozás díja

A 90 perces Utógondozás alkalmanként: 8.500.- Ft

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.