Önerőből történő változás

Egy lehetőség, ami ott van mindenki "orra előtt", de sokan nem fogják kihasználni!Önerőből történő változás

… aki viszont kihasználta, már rég felszámolta függőségeit!

A segítségért hozzám fordulók a kapcsolatunk elején alapvetően bizalmatlanok, mert nem ismernek, nem tudnak szinte semmit rólam, nem ismerik szemléletem, módszereim, eszközeim és nem tudják mi fog velük történni, mennyi időt kell együtt dolgoznunk a probléma megoldásán, és mennyibe fog mindez kerülni, és főleg nem tudják, hogy mindez megéri-e?

Nem tudják, hogy a megfelelő ellátást vették-e igénybe, nem tudják, hogy tudok-e segíteni!

Nem tudják, hogy mi lesz a végeredmény és nincsenek felkészülve, hogy megfogadják a kapott tanácsokat, hogy megtegyék a második lépést, és azzal sincsenek tisztába, mi lesz, ha tényleg bekövetkezik a változás.

Ameddig mindezeket nem tudják, nem is kell és nem is fognak megbízni bennem!

Nincs más hátra, a lehető legjobban fel kell tudjalak készíteni téged is arra a nyereségre, ami a függőségeddel kapcsolatos problémáid felszámolása után rád is vár és amit megkaphatsz. Fel kell építenem a bizalmad, már jóval a legelső találkozás előtt, hogy aztán teljes természetességgel akard igénybe venni a legjobb megoldást.

Nem vagyok varázsló, vagy csodadoktor, de ismerem azokat a terápiás eszközöket, amik kipróbáltak, amiket alkalmazok és az a tapasztalatom, hogy működik. Mivel nagyon hatékony úgy döntöttem, hogy felajánlom, és megosztom bárkivel, akár veled is!

Használd, segít vele valakinek elindulni a változás útján. Sőt! Végig gondoltam azt is, hogy mi mindenre lesz szükséged ahhoz, hogy szinte azonnal és a leghatékonyabban indulhass el!

Végig gondoltam, elkészítettem és egy megoldásrendszerré alakítottam.

Ha megismered a hírlevelek anyagait, az írásokat és letölthető tanulmányokat, ha kitöltöd az Online Állapotfelmérést és elindulsz a kapott visszajelzések alapján a függőséged felszámolása útján és közben az lesz az élményed, hogy „Bárcsak korábban rátaláltam volna!”, akkor nekem már „megérte” és használd ki ezt a lehetőséget.

Nos, így megismerhetsz és hozzá is juthatsz ahhoz az információhoz, amire szükséged van, ami segítségével felmérheted jelenlegi helyzeted, állapotod, és pontosan láthatod magad előtt lépésről lépésre azt az utat, amin végig kell haladnod, ha a tényleges változás és a felépülés a célod.

Bár el foglak látni a kellő információval, a felépülésed kulcsát képező munka többsége, majd csak ez után fog következni, tehát fontólóra kell venned és döntést kell hoznod, hogy hajlandó vagy-e megfizetni a felépülésed árát.

Gondold végig, hogy mit jelentene számodra, ha világosan látod jelenlegi helyzeted, tudod mit kell tenned, ismered az utat amin végig kell menned, tudod mi cár az út végén, de nem teszed meg a kellő lépések? Azt javaslom, hogy döntsd el magadban, hogy a kész vagy-e megtenni a szükséges lépéseket elégszer és jól, kész vagy-e megfizetni a felépülésed árát, bármi legyen is az - idő, energia, új szokások, vagy éppen anyagiak.

Hidd el, semmi sem rosszabb annál, mit még néhány évig beleragadni a szenvedélybetegségek okozta függőségbe, elveszteni mindazt aki és ami fontos, majd évekkel később egy a mainál sokkal nehezebb helyzetből megpróbálni visszakapaszkodni.

Gondold végig, mit ér meg neked, ha egy év múlva eljutsz oda, ahova mindig is szerettél volna!

Tedd meg a legelső lépést, aztán ha úgy döntesz tarts velem és szívesen végig kísérlek azon a folyamaton aminek a hosszú távú absztinencia a célja, bárhol is tartasz is most! Ha a legelső lépésként szeretnél részt venni az online állapotfelmérésen, akkor nézz szembe a problémáiddal, ne halogasd a döntésed, kattints ide:


Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!


Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.