Hogyan szabadulhatsz meg függőséged rabságából belátható időn belül, vagy ha akarod, még hamarabb!

A hírlevél sorozat annak az okos embernek szól, aki nem akar nagyon nagy árat fizetni a végén és akiben van annyi, hogy MOST belevágjon!Hírlevél
A hírlevelek, nem egy szűk szakmai kisebbségnek szóló tanítás, hanem a megoldás értékű segítséget keresőknek írtam, melyeken keresztül hétről hétre a felépüléshez elengedhetetlen módszerekről kaphatsz közérthető leírást, sehol máshol nem publikált, kizárólag a regisztrált olvasók számára fenntartott lehetőségként.

Szeretettel köszöntelek hírlevélolvasóink táborába. Amikor feliratkoztál a hírlevélre, megtetted az egyik legfontosabb lépést és most, amikor ezeket a sorokat olvasod, megtetted a következőt is!

Remélem, hogy régebbi olvasóinkhoz hasonlóan már azzal is komoly változást érhetsz el, ha a leveleken keresztül megérted a szenvedélybetegség alapelveit a függőségek hatékony kezelésének szemlélet és a kapott tanácsokat nem csak elolvasod, nem csak megfogadod hanem sikeresen meg is valósítod.

Ez a kulcsa annak, hogy megváltozzon körülötted a jelenlegi helyzeted!

Mit gondolsz? Hozzákezdjünk akár most rögtön azoknak a problémáknak a felszámolásához, ami miatt ezeket a sorokat is olvasod?

A tanított módszerek helyes alkalmazása olyan lehetőségeket nyithatnak meg számodra, melyek létezéséről a legtöbben nem is tudnak, vagy még csak álmodni sem mernek!

Három fontos szempont!

Ha most úgy döntesz, hogy fogjunk hozzá és tegyük rendbe a problémákat, ezt a három szempontot szem előtt kell tartanod:

1. Amit tudunk a szenvedélybetegségek okairól, a drogfogyasztás megelőzéséről, vagy a problémák hatékony kezeléséről, mindazt a regisztrált olavasóinknak tartjuk fenn és kizárólag a hírlevél anyagain keresztül publikáljuk.

2. A tényleges változás leginkább személyes fejlődéseddel lesz összhangban, azzal, hogy milyen mértékben tudod a kapott tanácsokat átültetni a gyakorlatba. Törekedj arra, hogy a lehető legtöbb tanácsot valósítsd meg lépésről lépésre, mert képes vagy elvégezni minden feladatot, képes vagy megtenni minden lépést és tudnod kell, hogy mindezeket senki nem tudja megtenni helyetted.

3. Végezz el egy számítást, hogy mikor jársz a legjobban. Ha nem teszel semmit? Ha mindent magad akarsz megtenni? Vagy ha megteszel minden tőled telhetőt egy szakember bevonásával.


Legtöbbször ez a legutóbbi lehetőség a leghatékonyabb és éppen ez történik most is. Mivel pontosan tudom, hogy mit jelent egy család életében, ha megjelenik a kábítószer és tudom, hogy az idő mennyire fontos szempont, ezért kérlek ne halogasd tovább azt a döntést, amit előbb vagy utóbb úgy is meg kell hoznod!

Amennyiben időben elkötelezed magad és a lehető leghamarabb döntesz, és elkezded a kapott tanácsokat megvalósítani, belátható időn belül, de akár azonnal is látható változásra számíthatsz.

Amennyiben mindezeket csak lassan és halogatva csinálgatod, akár évekig is húzhatod, halaszthatod az igazi változást, persze közben elveszítheted motivációd, csökkenhet a remény és biztos, hogy elveszíted mindazt, amit az eltékozolt idő alatt megtehettél volna!

Ez a veszteség lehet néhány eltékozolt év, rengeteg kihasználatlan lehetőség, örökre elveszített emberi kapcsolatok, soha vissza nem térő egészség. Ha fontosak ezek a dolgok, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy szakember bevonásával lecsökkentheted a „nemszeretem” évek számát.Neved, ahogyan szólíthatlak:
E-mail címed, ahova a leveleket küldhetem:

Hozzájárulok, hogy számomra
az addiktologiaikonzultacio.hu elektronikus leveleket küldjön.


 

Kérem az addiktologiaikonzultacio.hu hírlevelét, benne híreket információkat, tanulmányokat az addiktológia világából, a valódi változást hatékonyan támogató módszerekről, valamint az addiktologiaikonzultacio.hu által meghirdetett rendezvényekről, tananyagokról, konzultációs lehetőségekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le, amivel növelhetem a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos problémáim felszámolását és a valódi változás lehetőségét! Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.


Még egy utolsó kérdés: mit gondolsz mennyit ér meg neked, ha nem kell átélned mindazokat az éveket, amiket át kell élnie egy családnak, ahol jelen van a szenvedélybetegség bármilyen formában?

Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy ha valahogyan tényleg elkerülhetőek lennének a szenvedélybetegség okozta problémák, akkor az bármennyit is megérne, és IGAZAD VAN!

Az elmúlt több mint másfél évtizedben számtalan olyan szülővel beszélgettem, akik utólag, sok-sok végigkínlódott év után már érzik, hogy mennyi minden másként alakulhatott volna és bőségesen megérte volna, időben a leghatékonyabb lehetőségeket választani. De akkor időben, nem tették meg!

Ma ezek a szülők ma már pontosan látják, sőt tudják, hogy az igazán nagy károkat a ki nem használt lehetőségek jelentik.

Mindezzel együtt a részemről – habár pontosan tudom, hogy ez a módszer sokszor bizonyított, eredményes és hatékony segítséget jelent, – felelőtlen ígérgetésnek tűnhetne a sikert garantálni.

Szakember ilyet nem tesz. Nem teszem én sem. Ehelyett ezekben a hírlevelekben díjmentesen odaadom neked azt, amit a felépülésedről, a változásról tudnod kell, és a konzultációinkon végzett munkámra, vállalok egy 100%-os feltétel nélküli elégedettségi garanciát!

100% garancia!
100%-ban kockázatmentes kipróbálási lehetőség!

Ragaszkodom hozzá, hogy kockázat nélkül kipróbálhasd mindazt, ami már sokaknak hozott változást az életébe! Miért ragaszkodom ehhez?

Mert pontosan tudom, hogy amennyiben megismered az alapelveket, megérted a helyes szemléletet és tényleg alkalmazod a kapott tanácsokat, akkor megváltozik az életed!

Azért vállalom a 100%-os elégedettségi garanciát, hogy nyugodt szívvel megtehesd az következő lépést. Megtiszteltetésnek tartanám, ha munkámmal szolgálhatnám felépülésed, és a valódi változásod.

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.