Egyéni esetkezelés

Sokszor vagy magabiztos, csak sohasem tisztán?Egyéni esetkezelés

Egyéni konzultáció, - esetkezelés ...

Az egyéni konzultáció hatékonysága abban rejlik, hogy a látható probléma tüneti kezelésén túl a valós okok feltárásával, az egészségügyi, szociális és pszichés állapot feltérképezéséval, egy egyéni, megoldás értékű kezelési tervet dolgozunk ki.

Ez a terv, lépésről lépésre tartalmazza a valódi változáshoz szükséges tennivalókat. Kezdődik a még be nem azonosított probléma felismerésével, elkísér a szükséges kezelések és terápiás programokon át, a szermentes életmód kialakitásán túl, egészen a visszaesés megelőzéséig.

Ha ismered az állapotod, a helyzeted, a lehetőségeid illetve a szükséges kezelések mikéntjét és hogyanját, külső segítséggel és belső motivációddal felkészülten, belátható időn belül valódi és tartós változást érhetsz el.

Mi történik az egyéni konzultáció során ...

Az egyéni konzultáció, egy teljesen személyre szabott, kezelési forma, az ismert és alkalmazott technikák között az egyik leghatékonyabb eszköz a számodra megoldás értékű és kívánt cél eléréséhez.

Amikor krízisbe kerültél és szükséged van azonnal segítségre, de nem érzed magadénak a csoportos foglalkozásokat, mert csak saját problémád megoldásával akarsz foglalkozni, esetleg problémád nem akarod megosztani másokkal, vagy egyéb más indíttatásból, a legjobb döntés az egyéni konzultáció.

A konzultáció az a struktúrált négyszemközti beszélgetés ahol elindulhat benned és körülötted egy átrendeződési folyamat, mely segítségedre lehet kiküszöbölni mindazt amit nem szeretnél és megtalálni helyette azt, ami számodra fontos. Megértheted problémáid kialakulásának okait, a felszámolás mikéntjét és hogyanját, illetve segítünk felépíteni és főleg fenntartani az elért állapotot.Kattintás után, a megrendelési oldalon tölsd ki az adataidra vonatkozó sorokat, jelöld be, hogy az "Egyéni konzultáció"-t szeretnéd megrendelni, majd a "Megrendelem a kiválasztott szolgáltatást", gombra egyszer rákattintva, véglegesítheted döntésed. Ezek után a megadott telefonon fel foglak keresni a számodra megfelelő időpont egyeztetése végett, hogy, személyesen találkozzunk és megkezdjük a közös munkát.


Az Egyéni esetkezelés díja

A 90 perces Egyéni esetkezelés alkalmanként: 8.500.- Ft

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.