Előgondozás

Az előgondozás mikéntje és hogyanjaElőgondozás

Az előgondozás egy átfogó és hatékony addiktológiai, egészségügyi, szociális feltérképezést tesz lehetővé.

Ennek segítségével jelentősen felgyorsítható illetve megkönnyíthető a kezelés megtervezése és nagyban hozzájárul az időben megtervezett, a helyzethez leginkább megfelelő szakszerű ellátás igénybevételéhez.

A jelenleg hatályos Szociális Törvény szerint, egyes meghatározott ellátási formák igénybevétele, előgondozáshoz kötött. Például előgondozást kell végezni a bentlakásos intézményi elhelyezés előtt.

Az előgondozás során tájékozódni kell a kérelmező életkörülményeiről, szociális helyzetéről, egészségi állapotáról és mérlegelni kell azt, hogy mely szolgáltató vagy intézmény által nyújtott szolgáltatás felel meg a személy állapotának és szükségleteinek.

Az intézménybe való felvétel idejére a jelentkezőnek rendelkeznie kell a bekerüléshez szükséges háziorvosi beutalóval, szakvéleményekkel, egészségi állapotát igazoló leletekkel, személyazonosításra alkalmas okmányokkal.

Közös érdekünk, hogy motiváltan, tájékoztatottan és felkészülten érkezhess meg, hogy kezelésed, beilleszkedésed, felépülésed zavartalan és biztosított legyen.Felmérjük helyzeted, kezelésre szorultságod, egészségügyi állapotod, szociális helyzeted, belső és külső motivációd, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelési, ellátási formát. Szükségeid felmérése után, megvizsgáljuk, hogy mely szolgáltató, vagy intézmény által nyújtott szolgáltatás felel meg leginkább állapotodnak és szükségleteidnek.

Mindezek után felvesszük a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatóval, vagy intézménnyel, hogy naprakész információkkal tájékoztathassunk a szükséges tudnivalókról, a kezelés elkezdésének idejéről és hosszáról, a megkötendő megállapodás tartalmáról, valamint a térítési díj mértékéről.

Árukapcsolás nincs, a felmérés további kötelezettségvállalással nem jár, így a későbbiekben függetlenül választhatsz a hagyományos, a magán orvosi, alternatív gyógymódok, vagy az általunk megajánlott kezelési terv közül!


Az Előgondozás díja

A 90 perces Előgondozás: 8.500.- Ft


Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.