Hozzátartozói csoport

Volt már úgy, hogy szégyenkezned kellett miatta?Hozzátartozói csoport

A hozzátartozói csoport egy támogató program, ami az általam ismert leghatékonyabb önsegítő módszer, ahol egyszerűen, kerülőutak nélkül megteheted a legtöbbet, problémáid felszámolása érdekében.

A kamaszkor általában túl nagy kihívást jelent a fiataloknak is, és hozzátartozóknak is egyaránt. A fiatalok életkori sajátossága a határok feszegetése, a keretek átlépése, a meg nem értettség érzéséből fakadó kommunikációs nehézségek, miközben jelentősen csökken a család ereje, felerősödik a kortárscsoport hatása.

Hozzátartozóként, gyakran szembesülhetsz a mindennapi konfliktu-sokkal, és nagyon hasznos lehet, ha idejekorán felismered a deviáns magatartásra, vagy a szenvedélybetegségekre utaló első, csalhatatlan jeleket.

A felismeréstől már csak az fontosabb, hogy a megoldás megfelelő eszközei is a birtokodban legyenek!A hozzátartozói csoport tematikus ismeretátadó, problémamegoldó, beszélgető csoport szülőknek, hozzátartozóknak a problémás magatartás és a szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzése és kezelése érdekében.

Melyik hozzátartozó csoport segíthet Neked a leghatékonyabban?

1. A szenvedélybetegségek kialakulásának okai, mikéntje és hogyanja. A szenvedélybetegség, bár abszurdnak, irracionálisnak és önpusztítónak tűnhet, egy teljesen megérthető, sőt, sok szempontból logikus, öngyógyítási kísérlet, melyben a problémák kialakulásának megvan az oka és a miértje, de megelőzhető, megérthető, ha tudod, hogy mit kell tenned!

2. A kialakult problémák, vagy a függőség felszámolásának lehetőségei. A valódi változásnak reális lehetősége van, ha tudod mit kell tenned, és azt teszed is elégszer és jól!

3. Az absztinencia hosszú távú megtartásának feltételei. Egy élhetően kialakított életedben, elérheted mindazt, amit érdemes, és ami fontos, ha tudod mit kell tenni.

Válaszd ki a három lehetőség közül, a számodra leginkább megoldás értékű témát, és biztosíts magadnak helyet a 4 hetes előadássorozat és konzultációs lehetőségre.

Azt a célt tartjuk mindvégig szem előtt, hogy elérhesd céljaid.

Ha mindezek után úgy véled, hogy szükséged van segítségre, ne halogasd tovább, jelentkezz a Hozzátartozói csoportra, hogy minél előbb megtaláljuk, akár a Te, akár hozzátartozód számára legmegfelelőbb megoldást!A Hozzátartozói csoport díja

A 90 perces Hozzátartozói csoport alkalmanként: 4.500.- Ft

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.