Állapotfelmérés

Egy egyszerű, mégis hatékony felmérésÁllapotfelmérés

Az állapotfelmérés egy átfogó és hatékony addiktológiai, egészségügyi, szociális feltérképezés

Ennek segítségével jelentősen felgyorsíthatod, illetve megkönnyítheted a függőséged felszámolását, megtervezheted a kezelésed és mindez nagyban hozzájárul az időben megtervezett, a helyzetednek leginkább megfelelő szakszerű ellátás igénybevételéhez.

A felmérés egyik legnagyobb előnye a szenvedélybetegség kezelése során, hogy számodra is egyértelműek lesznek az eredmények. A függőségeid mögött meghúzódó összefüggések átláthatóvá és értelmezhetővé válik, elegendő információhoz jutsz a pillanatnyi állapotodról, a függőséged folyamatáról, irányáról.

Felmérjük helyzeted, kezelésre szorultságod, egészségügyi állapotod, szociális helyzeted, belső és külső motivációd, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelési, ellátási formát. Szükségeid felmérése után, megvizsgáljuk, hogy mely szolgáltató, vagy intézmény által nyújtott szolgáltatás felel meg leginkább állapotodnak és szükségleteidnek.

Mindezek után, amennyiben ezt kéred, felvesszük a kapcsolatot a lehetséges, vagy kiválasztott szolgáltatókkal, vagy intézményekkel, hogy naprakész információkkal tájékoztathassunk a szükséges tudnivalókról, a kezelés elkezdésének idejéről és hosszáról, a megkötendő megállapodás tartalmáról, valamint a térítési díj mértékéről.

Árukapcsolás nincs, a felmérés további kötelezettségvállalással nem jár, így a későbbiekben függetlenül választhatsz a hagyományos, a magán orvosi, alternatív gyógymódok, vagy az általunk e-mailben megajánlott kezelési terv közül!

Visszajelzések alapján, ha a mi szolgáltatásunkat választod és a felépülési tervünket igénybe veszed, olyan kiszolgálást kapsz, mely után nem marad benned kérdőjel és megtalálod a számodra megoldás értékű segítséget!Ha vannak akár a Te személyes, akár hozzátartozód életében megoldhatatlannak tűnő nehézségek, melyek egy ideje nyomasztóak, és lelkileg érzelmileg megterhelőek, akkor első lépésként megnyugtató lehet: nem vagy egyedül a problémáddal és sokaknak segítettünk már felszámolni a problémáikat.

Amin még most és itt érdemes elgondolkodnod, az az, hogy:

A megoldatlan problémákkal küzdők döntő többsége, nem képes egyedül változtatni helyzetén és nem vesz igénybe segítséget.

Előfordulhat, hogy te magad is, indokolatlanul hosszú idő alatt, a magad, vagy mások erejére támaszkodva, végül sikeresen túljuthatsz valahogy a kínjaidon, de csak nagyon lassan és nem olyan hatékonyan, mintha külső szakember segítségét igénybe véve a számodra megoldás értékű segítséget megtalálva hagynád maguk mögött a gondokat.

Amikor egyedül kűzdesz, az esetek döntő többségében félrekezelheted magad, véletlenszerűen találsz valamit, amivel valódi megoldás helyett végül csak enyhíteni vagy képesek problémáid hatásait, azt is csak ideig, óráig.

Bármilyen problémásnak felismert helyzet megváltoztatása esetén, az az első lépés, hogy fel kell mérned, hogy jelenleg hol tartasz éppen.

Rövid három kérdéses felmérés segít beazonosítani, hogy éppen most egy adott problémádnak megoldásában, melyik szakaszban tartasz. Válaszold meg saját magad, vagy hozzátartozóddal kapcsolatban a következő kérdéseket, de igyekezz tárgyilagos és őszinte lenni:

1. Komolyan fontolgatod, hogy az elkövetkező fél évben megoldod a problémádat?
2. Tervezed, hogy a következő egy hónap során – talán apró lépésekkel, de megoldod a problémádat?
3. Aktívan és hatékonyan foglalkozol azzal, hogy megoldd a problémádat?

Ha e három kérdés közül csak az első kettőre tudsz őszite igennel válaszolni, akkor több mint valószínű, hogy szükséged lehet segítségre! Ne halogasd tovább a segítségkérést, hogy minél előbb megtaláljuk, akár a Te, akár hozzátartozód számára legmegfelelőbb megoldást!Az Állapotfelmérés díja

A 90 perces állapotfelmérés: 8.500.- Ft

A Valódi változás konzultációs csomagban az állapotfelmérés a szolgáltatás része!
Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.