A változás elkerülhetetlen, de felkészülés nélkül belevágni a felépülésbe, egyenlő a kudarccal ...

... de ahhoz, hogy ezt elkerülhesd, a felépülésedhez szükséged lesz egy tervre, ami lépésről lépésre végigkísér a kilátástalan helyzetedtől egészen a valódi változásig és ez az amiben szeretnék segíteni neked is, több mint két és fél évtized gyakorlati tapasztalatom alapján.Stratégia
Mentorként és tanácsadóként pontosan tudom, hogy felszámolni a függőséget, megváltozni, és kialakítani egy tiszta életet, nem könnyű. Ráadásul felkészületlenül belevágni a felépülésbe pont olyan, mintha egy harcba küldhető katonát a csata előtt helyben kivégeznénk

Csak úgy belevágni a világ egyik legnagyobb kihívását jelentő feladatba, nem több mint mentális öngyilkosság!

Napjainkban, a szenvedélybetegségek valóságában a megfelelő felkészülés nem csak a valódi változáshoz, de már az ideig-óráig tartó tisztasághoz is elengedhetetlenné vált.

Az addiktologiaikonzultacio.hu weboldal azért jött létre, hogy a legkilátástalan időkben eljusson hozzád az az üzenet, hogy a változás számodra is egy valós lehetőség lehet, hogy egy kis külső segítséggel elérhesd az absztinenciát, és hogy az elért eredményeid hosszú távon is fenn tudd tartani, életed talán legnagyobb kihívásának idején!

Meg vagyok győződve arról, hogy életed talán legnagyobb kihívásával előbb vagy utóbb, így, vagy úgy, de szembe kell nézned! Felkészültél erre a kihívásra? Tudod mit kell tenned? Tudod, hogy miként fordíthatod át életed legnehezebb időszakát az életed talán legnagyobb áttörésévé?

Mindaz, amiről a következő sorokban olvasni fogsz, az pont olyan lesz, mint amikor elérkezel egy elágazáshoz és el kell döntened, hogy melyik irányba mész tovább. Mindkét út, változáshoz vezet.

Az egyik úton tovább haladsz a kilátástalanság felé, az az önpusztítás felé és előbb utóbb elvész minden reményed és talán el is fogod hitetni magaddal, hogy számodra nincs már remény.

A másik út sem lesz könnyű, lehet, hogy lesznek kudarcok, lehet, hogy el fogsz csüggedni, lesznek kilátástalan, frusztrált helyzetek. Viszont egyértelműen ki fog derülni, hogy van lehetőséged megváltozni, van lehetőséged felszámolni a függőségeid, képes vagy szembenézni a problémáiddal és képes vagy kialakítani egy számodra élhető életet!

Amerre tovább mész, az döntő mértékben más lesz, mint amilyen a másik lett volna.

Azt a szemléletet, módszert és eszközöket szeretném megmutatni, amit ma is sokan keresnek és már sokak életében hozták el a valódi változást, aminek segítségével az útelágazásodnál a helyes utat fogod tudni választani.

Olyan emberek élete változott már meg ennek a szemléletnek, módszernek és eszközöknek a segítségével, akik már több mint egy évtizeden át használtak intravénásan pszichoaktív szereket, de annak is segít felszámolni a problémáit, aki mentálisan, szociálisan, anyagilag még nem járta meg a "poklok poklát".

Az a célon, hogy ne csak egyes fontos elemeit ismerd a felépülésnek, hanem a valódi változáshoz szükséges minden részlettel tisztába légy

Itt és most, ezeken az oldalakon megismerheted a valódi változás lényegét, megtalálhatod a számodra megoldás értékű segítséget és a felépülésedhez szükséges eszközöket. Amikor rátalálsz a számodra megoldás értékű segítségre, összeszeded minden erődet, segítséget kérsz és megteszed a legelső lépéseket, akkor segítesz legtöbbet magadon.

A valódi változás titka abban van, hogy megteszed magadért a számodra megfelelő lépéseket egy szakember segítségével.

A felépülésed és a valódi változás, tehát a következőképpen alakul: minél korábbi szakaszban felszámolod a szenvedélybetegséggel kapcsolatos problémáid, kisebb árat kell fizetned érte, kisebb károkat kell rövidebb idő alatt felszámolnod és jelentősen kedvezőbb helyzetből fordulhatsz vissza.

De! Ha csak egy-egy lépést teszel meg, és eltölthetsz a pszichiátrián egy-két hónapot, vagy helyettesítő szereket használsz, vagy vasakaratodban bízol és megteszel egy-két jó lépést csoportokon, lesznek rész eredményeid, de az lesz az élményed, hogy nem úgy alakulnak a dolgok mint remélted, nem változnak a dolgok a kellő gyorsasággal, a kellő kellő irányba.

Mindez nem azt jelenti, hogy nem vagy rá képes, hanem csak azt, hogy a felépülést máshogy kell megközelíteni. És pont ez az, amit szeretnék megmutatni Neked is. Mindössze azt kell tenned elégszer és jól, ami tényleg elhozza a valódi változást.

A szenvedélybetegségekből való felépüléshez nem toldozásra-foltozásra van szükséged, hanem valódi változásra.

Fel kell ismerned a valós okokat, - a korai gyermekkorba gyökerező, lelkedbe égett rossz gondolatokat, amik fiatal felnőtt korban fejtik ki hatásukat, és felül kell írnod ezeket jó gondolatokkal.

Alapvetően ne időben gondolkodj, hanem az elvégzett munkában! Készülj fel arra, hogy felépülésed tovább fog tartani, mint gondolnád, nagyobb árat kell érte fizetned, mint remélted, mást kell tenned, mint amit eddig tettél, „cserébe”, lényegesen boldogabb lesz az életed, mint valaha elképzelted!

Adja magát a kérdés: hogyan tovább?

Ahhoz, hogy elkezdj foglalkozni a felépüléseddel, legelső lépésként iratkozz fel, a "Hogyan szabadulhatsz meg függőséged rabságából belátható időn belül, vagy ha akarod még hamarabb!" című hírlevél sorozatra.Amikor feliratkozol a hírlevélsorozatra, megteszed az egyik legfontosabb lépést, amikor olvasod a tanulmányokat, megteszed a másodikat is és remélem, hogy olvasóinkhoz hasonlóan már azzal is komoly változást érhetsz el, ha megérted a szenvedélybetegség alapelveit a függőségek hatékony kezelésének szemlélet és a kapott tanácsokat nem csak elolvasod, nem csak megfogadod hanem sikeresen meg is valósítod.

Ez a kulcsa annak, hogy megváltozzon a jelenlegi helyzeted!

Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.

Elérhetőségeim

  •   H-1043 Budapest, Nyár utca 55.
  •   +36 30 282 40 68
  • info@addiktologiaikonzultacio.hu
  • addiktologiaikonzultacio

Céges adatok

  •   Cégjegyzékszám: 22636282
  •   Adószám: 70582082-1-41
  • Budapest Bank: 10101205-06864900-01003005
  • NAIH-99392/2016.