Döntsdel!

El kell döntened, hogy van-e erőd megtenni a legelső lépést és milyen tanácsokban bízol meg.Döntsdel!

El kell döntened, hogy van-e erőd megtenni a legelső lépést és milyen tanácsokban bízol meg.

Kezdjük a második eldönteni valóval. Ha nem ismersz személyesen, ha nem dolgoztunk korábban együtt, akkor megbízni bennem ismeretlenül itt és most rögtön naivitás lenne.

E helyett inkább ismerkedj meg azzal a szemlélettel, módszerrel és eszközökkel, amivel más sokak életében elindult a valódi változás, és aminek segítségével, sokaknak sikerült felszámolniuk a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos problémáikat!

Hogy miként ismerheted meg mindezeket?

Mindenekelőtt iratkozz fel a hírlevélolvasók táborába, ahol közérthető módon elkezdhetsz belekóstolni abba a segítségbe, ami neked is jól jöhet, megismerkedhetsz akár azonnal hatékonyan működő eszközökkel is.

Nincs ingyenes segítség, mert szerintem aminek nincs ára, az pont annyit ér, amennyit fizetned kell érte, de van úgy, hogy térítésmentesen hozzájuthatsz a számodra aranyat érő információkhoz, hogy lásd jó előre és pontosan a tennivalóidat, a rád váró feladatokat és lehetőségeket.

Tekintsd ez úgy, mit egy befektetést, hogy el tudd dönteni, megbízol-e bennem?

Gondold végig, hogy mi lesz, ha lemaradsz arról, ami alapvetően megváltoztathatná az életed és végre valódi változás indulna el és ténylegesen képes lennél felszámolni a szenvedélybetegségeddel kapcsolatos problémáid.

Hidd el, nincs nagyobb ellensége a változásnak, mint a halogatás. És az egy tény, hogy minél hamarabb számolod fel a problémáid, annál kedvezőbb helyzetből tudsz visszafordulni. Könnyebb a keletkezett nehézségeket felszámolni, hamarabb eljön a felépülés és könnyebb kialakítani egy élhető életet.

Az egy másik tény, hogy ha nem teszel semmit, nem is fog jóra fordulni a helyzeted, sőt, egyre több nehézséged lesz, sokszorozódig a kudarcélményed, a kilátástalanná válik a holnapod, szégyellni fogod környezetedben a helyzeted, és úrrá lesz a reményvesztettség érzése. Sajnos ez nem jósolgatás, hanem igy működik a szenvedélybetegség.

Nos, ha úgy érzed, hogy van erőd megtenni a legelső lépést, akkor (1.) iratkozz fel a hírlevélre,(2.) gondold végig, mi lenne, ha belátható időn belül eljutnál oda, ahova régóta jutni szeretnél, aztán (3.) döntsd el, hogy megbízol-e bennem és ha igen, akkor (4.) kezdjünk el dolgozni a problémáid felszámolásán, bárhol is tarts most, elkísérlek a célod eléréséig.


Amennyiben akár csak a leghalványabb gyanúja is felvetődik benned, hogy a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos bajok felszámolásával kapcsolatban nincs meg a következő lépés, nem tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit érdemes és hogyan, akkor javaslom, hogy mindenképpen kérj segítséget itt!

Közösen össze tudjuk állítani a számodra megoldás értékű felépülési tervet és megmutatom neked, hogy mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elérhesd mindazt, amit szeretnél, vagy amit érdemes.